onsdagen den 17:e februari 2010

Chillaxness

Nu, till slut, har jag släppt en funktionärsroll i Norrköping, som jag tog på mig motvilligt för en begränsad tid, och sedan fastnade i.

Nej, det avgås inte i protest mot något skandalöst (sorry SvD)...

Det känns grymt skönt, faktiskt, och allvarligt talat finns det ingenting jag gjorde innan som jag inte kan göra nu, utan titel... Annat än att hålla koll på Pirate Webs medlemsuppdateringar, men det överlever jag.


Ingen länkorgie idag, men läs gärna Thomas Tvivlaren, som snabbt gått från väldigt uppskattad till en av mina personliga favoritbloggar, eller Martin Ezpeleta, som dök upp från kvällstidningsvärlden helt nyligen (i min värld i alla fall) och går från klarhet till klarhet i sitt skrivande.

Slutligen lite länkkärlek till 'Tuggarna' vars dokumentation av en hetsig diskussion om integritet med ett par representanter för ordningsmakten är ytterst läsvärd, och också kommenteras av Unni Drougge.Ikväll tänker jag chilla, och fundera på vilken sorts projekt jag är sugen på att sjösätta när alla gamla åtaganden är avslutade.

Peace out...

måndagen den 8:e februari 2010

Välkomna till bloggosfären APB

Idag upptäckte jag, lite sent, att Antipiratbyrån gjort oss sällskap ute i bloggosfären, vilket förtjänar en liten kommentar, för att bryta min bloggtystnad.

Jag är ju inte direkt någon fan av Henrik Pontén & co, men vill ändå ge dem creds och lite länkkärlek för att de kommer ut och deltar i diskussionen som förts här ute på internets ett tag, vilket jag saknat ett tag.

Att man sedan ägnar sig åt intellektuella saltomortaler som att kalla Karl Sigfrid för socialist med mera, kommer inte helt och hållet som en överraskning. Jag vet inte om 'socialist' är ett skällsord på APB (med undantag för Thomas Bodström, i så fall?), eller om man menar att Karl borde byta parti (välkommen ombord på piratskeppet vilken dag som helst, Karl), men inlägget saknar inte underhållningsvärde. Scabbe har hur som helst redan bemött det rätt utförligt.

Antipiratbyråns bloggande välkomnas och kommenteras också av Opassande, Livbåten, Röd Libertarian, Björn Felten, Anna Troberg och Thomas Tvivlaren.


Här känns det passande att lägga in ett av mina favoritögonblick från youTube, featuring Henrik "du är gripen alltså" Pontén:I övrigt kan jag tala om att Piratpartiets styrelse har godkänt de lokalpolitiska programmen för östergötland, och att vi nu kan börja mobilisera på allvar inför landstings- och kommunval 2010.